Så går det till
Friskare Fysik

Hitta till oss

Sjukgymnastiken finns på plan 2 och är en del av Friskis & Svettis lokaler. Det finns en hiss som du tar till tredje våningen, där du i receptionen får koden till hissen för att kunna stanna på plan 2. Observera att du inte behöver vara medlem på Friskis & Svettis, vi sjukgymnaster jobbar inom landstinget och tar emot alla.

Första besöket

Vid första besöket får du berätta om dina besvär och vi gör en undersökning. Genom att provocera samt lindra dina symtom kommer vi fram till vilken struktur som är symtomgivande och utifrån detta lägger vi tillsammans med dig upp en behandlingsplan och mål.

Du kan boka tid direkt, ingen remiss behövs. Frikort och högkostnadskort gäller. Patientavgiften är 200 kr/besök och stämplas i högkostnadskortet. Barn och ungdomar under 18 är avgiftsbefriade. Vi arbetar även kvällstid.

Våra behandlingsmetoder:

Akupunktur

Manuell behandling

Rehabträning

Avdelningen för sjukgymnastik och fysioterapi

För företag och grupper:

Vi erbjuder föreläsningar med workshop där vi inspirerar till förändring och lär ut knep för att hitta rätt hållning, rätt andning och effektivisera bålmuskulaturens samarbete.

För idrottare och föreningar erbjuder vi föreläsningar och workshops i skadeförebyggande träning och akut omhändertagande vid skada med förklaringsmodell om när undersökning ska göras etc.

Kontakta Shirin för mer info!

Föreläsningar och utbildning inom landstinget:

Ryggskola för gravida i samarbete med MAMA MIA