Produkter, tips mm

Här samlar vi våra favoritprodukter med länkar till webbshopar som vi samarbetar med. Men även länkar till intresseorganisationer som kan vara av nytta.

Hjälpande produkter som jag själv använder och även har i kliniken kan du hitta hos webb-shoparna nedan.

 

På följande länk hittar du bland annat Liniment (Linnex), värmekrage, värmesjal, kinesiotejp, foam roller och pilatesbollar, som jag varmt kan rekommendera.

 

Många som söker vår hjälp kan ha nytta av stödgrupper och träning som vi inte kan tillhandahålla. Därför har vi sammanfattat en del här nedan.

 

Bland annat vattengympa som är fantastiskt bra träning; kroppen är lätt så det belastar inte lederna, samtidigt kan det anpassas enkelt beroende på hur man hanterar motståndet; det kan göras både tungt men också väldigt lätt.

 

Vattenträning:

http://www.vattenjympa.se

http://malmo.se/Kultur--fritid/Idrott--fritid/Bad--simhallar/Oxievangsbadet/Vattengympa.html

http://kockumfritid.se/aktivitet/vattengympa/

 

För gravida:

http://rundosund.com

http://malmo.friskissvettis.se/utbud-2/gravid-nybliven-mamma/

 

 

För den som behöver bearbeta sin rörlighet, smidighet och stabilitet så följer jag en fantastisk yogainstruktör på Youtube: Yoga with Adriene. Hon har massor med olika pass att välja på, korta som långa, specifika pass för olika ändamål eller kroppsdelar. Fördelen är att kunna träna hemma den tid som passar och kunna fokusera på mig själv enbart med ett pass som passar tidsmässigt.